Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Contact

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staan wij open voor uw reactie. Heeft u vragen, opmerkingen, wensen of suggesties? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Route

Komend vanaf Deventer:
U rijdt op de N344 in westelijke richting. U rijdt via Op en de Singel richting Steenenkamer. Over de brug volgt u de N344 richting Twello. In Twello gaat u bij de rotonde linksaf de Stationsstraat in. U vindt ons aan de linkerzijde op nummer 8. Er is voldoende parkeergelegenheid.


Komend vanaf Apeldoorn:
U rijdt op de N344 (Deventerstraat) in oostelijke richting. U volgt de borden Teuge. Na Teuge volgt u de N344 tot in Twello. In Twello gaat u bij de rotonde rechtsaf de Stationsstraat in. U vindt ons aan de linkerzijde op nummer 8. Er is voldoende parkeergelegenheid.


Komend vanaf de A1 Deventer / Apeldoorn
U rijdt op de A1. U neemt de afslag Twello/ Wilp (nr. 22 ). U rijdt nu op de Fliertweg. De Fliertweg gaat over in de H.W. Iordensweg. In Twello linksaf de Veilingsstraat in en vervolgens linksaf de Stationsstraat in. U vindt ons aan de linkerzijde op nummer 8. Er is voldoende parkeergelegenheid.Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Stationsstraat 8
7391 EK, Twello

telefoon: 0571-271439
e-mail: info@buurmantwello.nl
fax: 0571-271599
KvK nummer: -